h1

Pedal racing team v 2014

marec 13, 2014

V Pedalu smo sezono 2014 zastavili malo bolj previdno, saj se nam v lanski ni vse izšlo po načrtih. Z novimi trendi se je že med sezono 2013 precej zmanjšalo število tekmovalcev v spustu, po drugi strani, pa se je precej povečalo zanimanje za enduro. Prvi pravi test, prejšnji vikend v Grožnjanu, je pokazal odlične rezultate, zato z optimizmom čakamo na vsako tekmo posebej. Zastavonoše bodo letos trije odlični: Tadej Razpet 90, ki se bo posvetil predvsem enduru, ne izključuje pa možnosti nastopanja na nekaterih dirkah v spustu, mladinec Jan Štucin, ki po zimskih treningih komaj čaka na prve dirke endura, spusta in XCja, ter ženska predstavnica Saša Bevk, ki se je lani v svoji prvi tekmovalni sezoni endura še privajala, letos pa tekmicam v Grožnjanu že pokazala, da bo potrebno spremljati njene hitre čase.

 

 

Tadej v napadalnem položaju in v popolni sponzorski opremi

Tadej v popolni sponzorski opremi napada sam vrh v enduru in spustu.

 

Zaradi višjih apetitov smo se okrepili tudi z novimi sponzorji: WTB, O’NEALL in Kuka extreme, so našim tekmovalcem izkazali popolno zaupanje in podporo, med proizvajalci koles, pa se nas je velika večina odločila za domač izdelek, ki je še v fazi testiranja, ampak vseeno že na voljo tekmovalcem Pedal racing teama. Da pa ne bomo samo dobri tekmovalci, bomo poskrbeli tudi za dobro organizacijo tekme, tako kot smo to pokazali že na dveh ponovitvah tekme v spustu DH Cerkno.

 

Enduro Cerkno: delo na progi

Enduro Cerkno: delo na progi

 

V maju bomo namreč organizirali tekmo Sloenduro pokala Enduro Cerkno, glavna atrakcija pa bo prolog po ozkih cerkljanskih ulicah, ter nedeljsko dogajanje na smučarskem centru Cerkno.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: