h1

Gostujemo

junij 13, 2013

Teden dni po Grma DH, smo se Pedalovci ponovno odpravili na sosednjo Hrvaško, na DH Ivanec, tekmo, ki bi zlahka pristala v koledarju hrvaških in slovenskih dirk, a ima že vrsto let “divji status”. Po prihodu so naši člani najprej opravili peš ogled proge, nato pa sledili treningi katere je zaznamovalo sončno vreme in znoj v potokih.

 

Kacin rad poskrbi za navijače

Kacin rad poskrbi za navijače

 

Po sobotnih treningih, je bil v nedeljo čas kvalifikacij in finala. Po kvalifikacijah se je zaradi majhnih razlik med tekmovalci in še nekaterih drobnih napak, zagnanost in prepričanost vase do finala le stopnjevala, kar se je na koncu poznalo tudi na doseženih rezultatih. Tako je bil Tadej Razpet 90 na 7. mestu, Matija Klemenčič na 12. mestu, sledil mu je Bojan Rekanje na 16. mestu, na 18. mestu z nekaj težavami Kristjan Božnar, mesto za njim, 19. pa Miha Rupnik. Davor Kacin je zaradi kar nekaj padcev v finalni vožnji pristal na 33. mestu.

 

Če Božnar odpelje brez napake, je lahko zelo hiter

Če Božnar odpelje brez napake, je lahko zelo hiter

 

Ponovno so torej pedalovci nanizali nekaj odličnih rezultatov, kar je zelo razveseljivo, saj je že čez mesec dni na sporedu državno prvenstvo na Pohorju. Zaenkrat so naše misli že usmerjene tja, predvsem zato, ker si vsi močno želimo, da bi progo končno speljali drugje, kot zadnjih 5 let, saj se ves ta čas vozimo (nekajkrat še skupaj s tekmovalci iz svetovnega pokala) po istih linijah, tako da je v vsakem zavoju posebej potreben boj za preživetje, namesto tekoča tekmovalna vožnja.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: