h1

Pedala za sezono 2013 se že ogrevajo

marec 9, 2013

Sanja svinja tople, sončne, pomladne dni, da bo lahko pograbila svoje priljubljeno kolo in se prepustila užitkom gorskega kolesarstva. Ko **** kukuruz.

Prav ste prebrali; ta zima se že preklemano vleče in nič ne pomaga, tudi če je danes gregorjevo, ko pa je zunaj še sneg. Ker smo v Pedalu sami inteligentni ljudje, smo zimo ukanili in se sredi februarja, zdaj že tradicionalno masovno odpravili kolesarit na otok Lošinj. Štiri dni izčrpajočih priprav na sezono, smo ob toplih večerih začinili s precejšnjo mero zabave in dobrega počutja.

Lošinj

Čevapčiči so na morju OBVEZNI

panorama_televrin

V sezono 2013 smo zakorakali še bolj pokončno kot v katerokoli prej. Zasnovali smo odlične ekipe za spust, enduro in XC, imamo nekaj hitrih mladincev, izkušene elitaše, mlade veterane, na nekaterih tekmah pa bodo odvisnost od adrenalina potešila tudi Pedalova dekleta. Prva tekma nas čaka začetek aprila v okolici Trsta, katero že prav evforično pričakujemo.

IMG_6618

Ciljni skok, foto Mare Obid

Dve uspešno izvedeni tekmi v državnem pokalu in odlični rezultati naših posameznikov so pokazatelji, da smo v samo nekaj letih delovanja na pravi poti in da vsako leto postanemo iz odličega kluba še boljši. V sezoni 2013 po Pedalove drese nosilo prek 20 licenciranih tekmovalcev, prisotni bomo na vseh pokalnih tekmah v spustu in enduru, na nekaterih tekmah XC, ter v tujini na izbranih tekmah DH IXS ter Triveneto Enduro cup.

 

Dres zaenkrat še počiva na kavču

 

Na žalost se ne bomo mogli pobahati s še eno odlično organizirano tekmo za pokal Slovenije v spustu, saj so nekateri posamezniki prepričani da smo najhujši škodljivci narave, kar jih je svet kdaj videl. Preživeli bomo tudi to, energijo in živce, ki nam bodo ostali pa bomo prek nog spravili na vsak obrat Pedala v sezoni 2013 in prepričani smo, da bomo pripedalirali marsikatero dobro uvrstitev. Pedal it!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: