h1

Odličen zaključek sezone 2012 za Pedal Cult team

oktober 17, 2012

Na zadnjo dirko, smo tako kot vsako sezono odpravili v času, ko je marsikdo z mislimi že na smučišču. Že tradicionalno smo se udeležili dirke v sosednji Hrvaški in sicer v Gračišću pri Pazinu. Tekme, ki šteje kot zaključna za pokal Hrvaške se vsako leto udeleži lepo število slovenskih tekmovalcev in prav tako tradicionalno smo na njej hitri in uspešni.

Nič drugače ni bilo letos. Malo za zabavo, malo zares smo se odpravili po medalje. Tokrat je na drugo mesto pridrvel večkratni osmoljenec dirk Sašo Mrak, ki je pred štartom že kar malo skesan priznal, da se mu stopničke preveč rade izmikajo in da je že čas da se to spremeni. V soboto smo skupinsko potrenirali najhitrejše linije in dorekli, kje se da sputiti zavore in tako pridobiti kakšno sekundo. Nedeljski polfinale smo vozili še z rezervo, v finalu pa napadli do konca in tako dobili kar nekaj lepih rezultatov. Tadej Razpet je bil na koncu 9., Janko Bačnar 12., Božnarju jo je zagodla prazna guma in se je na cilj privlekel le s težavo, Bojan Rekanje pa ni in ni našel pravega ritma v ozkih kanjonih po katerih je bila speljana proga.

Super pika na i, odlične sezone za Pedal Cult team, do začetka naslednje, pa nas boste lahko videli na vseh možnih oblikah treninga gorskega kolesarstva, ker želimo v 2013 vstopiti še bolj pripravljeni. Komaj čakamo!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: