h1

Odlična organizacija, nora tekma – DH Buzet

maj 22, 2012

Člani Pedal Cult teama smo se v nedeljo udeležili tretje dirke za Pokal Slovenije v spustu in sicer v Buzetu na Hrvaškem. Prirediteljem je zopet uspelo organizirati odlično tekmo in ker ima Buzet že kar lepo tradicijo in ugled v prirejanju tekem v spustu, se je na štart prijavilo preko 200 tekmovalcev iz petih evropskih držav.

V močni konkurenci sta se med pedalovci najbolje odrezala Gašper Klemenčič, ki je v finalu zasedel 21. mesto, ter Tadej Razpet (letnik 90), ki je bil 24. Janu Štucinu, ki tekmuje med mladinci, se je po polfinalu obetala uvrstitev med deseterico, a je v finalu padel in tako pokvaril odlično uvrstitev.

Omeniti velja še svojevrsten rekord Martina Kobala, ki je v nedeljo na treningu, ter v polfinalni in finalni vožnji predrl zadnjo zračnico in bil tako največji osmoljenec v klubu in edini, ki ni videl ciljne zastavice. Skupno najhitrejši je bil sicer Nejc Rutar, ki tekmuje za Unior tools team, bolj kot njegov končni čas, pa je impresivna povprečna hitrost, ki je znašala dobrih 41km/h.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: