h1

pa smo ga…6. TDCM

september 14, 2011

Kot rečeno, pa smo ga…6. TDCM se je ponovno izkazal za turo, ki postreže z vsem. Na tradicionalno pot po Cerkljanskih višacih se nas je tokrat odpravilo 16 kolesarjev.

Zdaj pa nekaj statistike…TDCM so dosedaj končale tri dekleta, letos je bila z nami pogumna Saša, ki je ni ustavila niti počena guma na spustu. Na vseh šestih Tourih sta bila samo Tilen in Aleš. Letos smo imeli s seboj tudi najmlajšega udeleženca dosedaj…Tilen K.  je pogumno kljuboval tudi 15 in več let starejšim “juncem”. Drugič, od kar smo lani uvedli tekmovanje na zaključnem vzponu za prehodni pokal, je zmago odnesel Gregor R., ki se je izkazal za pravo gorsko kozo.$ krat pa smo dosedaj udeleženci premagali tudi začetni vzpon skozi Volkovo grapo, ki je po strmini gotovo eden strmejših na Cerkljanskem.

No, kot ponavadi je bilo tudi letos na TDCMju polno smeha in zafrkancije, kar da dodaten čar turi. Okrepčevalnico je tokrat na Vršah pripavila Mirjam. Izjalovili pa se niso niti na smučarskem centru Cerkno , kjer smo se napokali žlikrofov, kremšnit in podobnih visokokaloričnih športnih dodatkov.

Pa na naslednji TDCM!

SLIKE (avtor Gregor Razpet)

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: