h1

4. dirka za Pokal Slovenije v spustu – DH Ivarčko

julij 25, 2011

Člani društva ŠD Pedal, ki tekmujejo za Pedal Cult team, so se udeležili 20. državnega prvenstva v spustu, ki je potekal na Ivarčkem na Koroškem.

Organizatorj je pripravil odlično, že poznano progo, suho vreme pa je po dveh deževnih letih na Ivarčkem poskrbelo da so bile vožnje atraktivne in hitre.

 

 

Pedalovci so se tokrat uvrstili nekoliko slabše od pričakovanj. Izjema je bil Štucin, ki je med amaterji v polfinalu zasedel odlično 6. in v finalu 5. mesto. V kategoriji elite se je sicer najbolje odrezal Klemenčič, ki je bil 15. in 21. vendar se ni najbolje ujel s progo. Prav tako je nad pomanjkanjem hitrosti tarnal Razpet jr., ki je v cilj pripeljal na 31. in 26 mestu, Bačnar pa je kljub prehladu, ki se ga je lotil v soboto uspel izpeljati obe vožnji, uvrstil pa se je na rep lestvice, na 37. in 36. mesto.

 

Novi državni prvak je na Ivarčkem postal Miran Vauh (KK Črn Trn GT), slabe 4 sekunde za njim je v cilj pripeljal Matej Drnovšek (Mtb Trbovlje Specialized), na tretjem mestu pa je pristal vsestranski Miha Halzer (KD Hrastnik).

 

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: