h1

Minuli vikend smo začeli tekmovalno sezono

april 13, 2011

Prejšnji vikend sta se odvili prvi dve tekmi letošnje sozone. Bili smo aktivni na dveh frontah: v Trbovljah je potekal Specialized test event (prva DH dirka v sezoni), v Vrtojbi pa prva pokalna XC dirka.

 

V Trbovlje smo se odpravili v skorajda celotni postavi, ki bo zastopala letošnji Pedal Cult team. Na žalost se je že pred začetkom tekme na treningu poškodoval Jakob Jež, ki bo verjetno okreval kar nekaj časa.

Zaradi ogromnega števila prijav smo na merjenju časov naše tekmovalce lahko spremljali le dvakrat. V teh dveh vožnjah se je najbolj izkazal Gašper Klemenčič – kugla, ki se je edini prebil v trideseterico, ki je imela pravico nastopa v top 30.

V “finalu” se je z dobro vožnjo zavihtel na 17 mesto (med slovenci 13), kar je spodbuden rezultat , sploh če vemo, da je nastopal še na lanskoletnem Giantu.

poročilo na Mtb.si

 

V Vrtojbo pa smo odšli z dvema mladima tekmovalcema, ki sta se z vrstniki pomerila v XCju. Žiga Mavri in Tilen Klinc sta se odrezala po pričakovanjih in potrdila svoja mesta iz prejšnje sezone. Tilen je v kategoriji U13 dosegel 8. mesto, Žiga pa v U15 deveto.

Naslednji vikendje spet tekmovalen na dveh frontah, saj se DH scena seli v Avče, XC pa v Postojno.

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: