h1

Šola MTB za mlade

april 22, 2010

ŠD Pedal smo ustanovili pred 5 leti in že v začetku je bil naš namen tudi ukvarjanje z mladimi kolesarji. Preden je prišlo do tega smo morali malo dozoreti, se tudi sami učiti in izobraziti kader, ki je tehnično pripravljen za učenje mladih. Tako imamo danes tri učitelje gorskega kolesarstva , to je licenčna izobrazba za delo z mladimi, ki jo podeljuje kolesarska zveza slovenije.

Tečaj bomo pričeli v spomladanskih mesecih, natančneje v soboto 8. maja ob 10 uri se dobimo v CMAKu. Na prvi sestanek ni potrebno nositi ničesar, na naslednje pa boste zainteresirani že lahko prišli s kolesom in čelado, pa tudi kakšen bidon pijače ne bo odveč.

Kaj bomo počeli? Predvsem se bomo učili tehnike MTB. Vzpon, spust, zaviranje, ravnotežje…več boste lahko prebrali v programu, ki ga pripenjam zraven. Kasneje bodo lahko zainteresirani prešli v treninge in se tudi udeleževali tekem za pokal Slovenije v krosu.

Starši, ne bojte se, vaših otrok ne bomo učili divjanja na kolesu. Daleč od tega. Otrok mora najprej obvladati svoje kolo, nato samega sebe, šele za tem pride hitra vožnja, ampak do tam pa je zelo daleč.

Lepo vabljeni!

Predsednik Aleš Makuc

PROGRAM ZA POLETNI TEČAJ

Advertisements

One comment

  1. Kdo je izumil kolo ?Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: